Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Straatwerk en tuinaanleg

Uw straatwerk en tuinaanleg zijn bij ons in uitstekende handen. Wist u dat we een uitgebreide ervaring hebben, beschikken over alle certificeringen en een voorliefde voor het vak hebben? We werken met professionele materialen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard zorgen we ervoor dat u en uw omwonenden zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden, zodat we het straatwerk en de tuinaanleg uitstekend voor u uit kunnen voeren. Meer weten? Klikt u hier voor onze contactgegevens.

Vakkundig tuinonderhoud

Ligt de tuin er al wat langer en bent u toe aan onderhoud? Laat dit vakkundig door ons uitvoeren, zodat uw tuin er weer een aantal jaren tegenaan kan. We werken vanuit Renswoude onder andere in Veenendaal, Ede, Scherpenzeel en Barneveld, maar kunnen u ook elders in het land van dienst zijn. Laat u adviseren over het tuinonderhoud en kies voor onze ervaren krachten, zodat u maximaal plezier heeft van uw tuin.

Afvoeren van de oude grond

Dient uw oude grond afgevoerd te worden, zodat u de tuin opnieuw aan kunt laten leggen? Uiteraard zorgen we daar ook direct voor, zodat u daar zelf niet mee blijft zitten. Wij combineren onze werkzaamheden, zodat u optimaal profiteert van onze tuinaanleg of het –onderhoud. Schakelt u ons tijdig in, dan kunnen we met u meedenken bij de planning.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »